Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

  • 16-04-2024 20:32 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (1)

    NEC gaat op voor de eerste hoofdprijs in de historie: de KNVB-beker. Maar de club heeft al zoveel memorabele zeges beleefd. Vijf hoogtepunten uit de markante geschiedenis in Nijmegen.

    Lees meer

  • Michael van Praag reageert op berichten over aandelenfouten: ‘Ik heb niets verzwegen’

    17-04-2024 07:21 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (2)

    Michael van Praag heeft via LinkedIn gereageerd op de berichten over dat hij in de fout zou zijn gegaan met de aankoop van aandelen van Ajax, de reden waarom kersverse algemeen directeur Alex Kroes juist geschorst is. Van Praag stelt dat hij geen fouten heeft gemaakt.

    Lees meer

  • Regenwater voor toilet, douche en wasmachine? Dat roept veel vragen op: expert Johan geeft antwoord

    17-04-2024 07:08 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (3)

    Drinkwaterbedrijf Vitens wil dat nieuwe en gerenoveerde woningen verplicht gefilterd regenwater gebruiken voor toilet, wasmachine en douche. Op een verhaal hierover in deze krant is veel gereageerd. Samen met waterexpert Johan Bel uit Hardenberg beantwoorden we de meestgestelde vragen.

    Lees meer

  • Autoschadebedrijf en sportschool Kerkdriel verwoest door grote brand: 'We waren bang dat het vuur onze kant op zou komen’

    17-04-2024 07:06 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (4)

    KERKDRIEL - Bij autoschadebedrijf Jos van Veldhoven aan de Nijverheidsstraat in Kerkdriel is dinsdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De vlammen sloegen metershoog uit het pand en er was sprake van forse rookontwikkeling. Ook een naastgelegen sportschool is zwaar getroffen. ‘Houd ramen en deuren dicht’, adviseerde de Veiligheidsregio aan omwonenden. De brand was iets voor 03.00 's nachts onder controle.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Volgers halen opgelucht adem: ekster Molly en hond Peggy weer herenigd na inbeslagname vogel

    17-04-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (5)

    Heuglijk nieuws uit Australië. Ekster Molly en staffordshire-bulterriër Peggy, die de afgelopen drie jaar dikke maatjes werden, zijn weer met elkaar herenigd. Zo'n zes weken geleden werd hun innige vriendschap nog ruw verstoord met de inbeslagname van de vogel door de lokale autoriteiten. De gedwongen breuk tussen het tweetal hield het land daarna in zijn greep.

    Lees meer

  • Van hotelmoord tot gps-volgsysteem: zoektocht naar waarheid in liquidaties met Taghi-link

    17-04-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (6)

    Hij werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij vijf onderwereldmoorden. Maar Jaouad W., een vertrouweling van Ridouan Taghi, is hoogstwaarschijnlijk niet de enige die zich in het nieuwe liquidatieproces Lucifer zal moeten verantwoorden. Een reeks van aanhoudingen hangt in de lucht. ,,Sir in die administratieboekje staan datum’s wanneer de hitters zijn uitbetaald!!’’

    Lees meer

  • Kluun 60 jaar: wat weet jij van de schrijver?

    17-04-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (7)

    Kluun mag vandaag zestig kaarsjes uitblazen. Hoe goed ken jij de schrijver?

    Lees meer

  • Stretcher in sporthal voor vluchtelingen dreigt: waarom de opvangcrisis opnieuw escaleert

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (8)

    Een stretcher in een sporthal of een bed in een lawaaierige tijdelijke tent. Als Gelderse gemeenten dit soort onderkomens niet binnen enkele weken regelen, staan zeshonderd asielzoekers mogelijk op straat. Vijf vragen (en antwoorden) over wéér een nieuwe opvangcrisis.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Databureau voorspelt record: deze Nederlanders gaan bij Spelen voor karrenvracht aan goud zorgen

    17-04-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (9)

    Nederland maakt op de Zomerspelen van Parijs zijn entree in de top 5 van de mondiale sportwereld. Dat voorspelt althans databedrijf Gracenote. Honderd dagen voor de start komt de teller uit op liefst achttien gouden medailles, en een historische vierde plek in de medaillespiegel (zie tabellen hieronder).

    Lees meer

  • Frits strijdt tegen Avan en krijgt gelijk: ‘Geld vragen voor boeken rit of klacht mag niet’

    17-04-2024 05:59 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (10)

    Elke keer als je belt met vervoerder Avan voor het boeken van een rit of om een klacht in te dienen, betaal je al per minuut. ,,Dat mag helemaal niet’’, zegt klant Frits van Loosen. Dat vind ook de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Toch gebeurt het. Al sinds 2016.

    Lees meer

  • Chinese minister van Defensie wil ‘geleidelijk wederzijds vertrouwen’ opbouwen met VS

    17-04-2024 05:46 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (11)

    De Chinese minister van Defensie heeft dinsdag tijdens een gesprek de Amerikaanse defensieminister Lloyd Austin opgeroepen tot de opbouw van ‘geleidelijk wederzijds vertrouwen’ tussen China en de Verenigde Staten en een ‘pragmatische en coöperatieve relatie tussen hun legers’.

    Lees meer

  • Hellen wacht al half jaar op haar UWV-beoordeling en ze is niet de enige: ‘Het is slopend’

    17-04-2024 05:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (12)

    Het UWV betaalde vorig jaar een recordbedrag van bijna 14 miljoen euro aan dwangsommen vanwege de lange wachttijden. Hellen Fahner is een van de mensen die al maanden in onzekerheid zitten. Heeft ze wel of niet recht op een uitkering? ,,Ik voel me niet gehoord.”

    Lees meer

  • Europese Rekenkamer: EU laat foute lobbyisten nog te vaak begaan

    17-04-2024 03:34 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (13)

    De Europese Unie maakt het lobbyisten nog te gemakkelijk om Europese besluitvorming naar hun hand te zetten, waarschuwt de Europese Rekenkamer. Zij vinden fluitend de mazen in de regels die moeten voorkomen dat ze stiekem te werk kunnen gaan.

    Lees meer

  • Nog 100 dagen tot de Olympische Spelen, Nederland is klaar voor Parijs: ‘De ambities spatten ervan af’

    17-04-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (14)

    Op honderd dagen voor de start van de Zomerspelen in Parijs ziet technisch directeur van NOC*NSF André Cats dat de ploeg er goed voor staat. ,,Doorgaans krijg je dan wat je verdient.”

    Lees meer

  • Elektrisch rijden opeens minder populair, veel te duur en te veel gedoe

    17-04-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (15)

    De interesse om elektrisch te gaan rijden daalt. Het gros van de Nederlanders vindt de hoge prijs van de stekkerauto’s onoverkomelijk en opladen op straat is maar gedoe.

    Lees meer

  • Animo voor elektrische auto daalt: veel te duur en te veel gedoe

    17-04-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (16)

    De interesse om elektrisch te gaan rijden daalt. Het gros van de Nederlanders vindt de hoge prijs van de stekkerauto’s onoverkomelijk en opladen op straat is maar gedoe.

    Lees meer

  • Grote vlammen slaan uit autoschadebedrijf in Kerkdriel, brandweer probeert uitbreiding brand te voorkomen

    16-04-2024 23:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (17)

    KERKDRIEL - Bij autoschadebedrijf Jos van Veldhoven aan de Nijverheidsstraat in Kerkdriel is dinsdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De vlammen slaan metershoog uit het pand en er is sprake van forse rookontwikkeling. ‘Houd ramen en deuren dicht’, adviseert de Veiligheidsregio aan omwonenden.

    Lees meer

  • Grote brand in autoschadebedrijf Kerkdriel onder controle

    16-04-2024 23:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (18)

    KERKDRIEL - Bij autoschadebedrijf Jos van Veldhoven aan de Nijverheidsstraat in Kerkdriel is dinsdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De vlammen sloegen metershoog uit het pand en er was sprake van forse rookontwikkeling. Ook een naastgelegen sportschool is zwaar getroffen. ‘Houd ramen en deuren dicht’, adviseerde de Veiligheidsregio aan omwonenden. De brand was iets voor 03.00 's nachts onder controle.

    Lees meer

  • Barça de weg kwijt na rode kaart: PSG naar halve finale Champions League na intens tweeluik

    16-04-2024 23:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (19)

    In hun tweede doelpuntrijke duel stelde Paris Saint-Germain orde op zaken na de 2-3 thuisnederlaag van vorige week tegen FC Barcelona. Het waren vooral de Catalanen zelf die hun uitschakeling inleidden door een vroege rode kaart van Ronald Araújo: 1-4.

    Lees meer

  • Dortmund door het dolle heen: scorende Ian Maatsen met Borussia naar halve finale na spektakel tegen Atlético

    16-04-2024 22:53 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (20)

    Borussia Dortmund heeft zich dinsdagavond na een knotsgekke return bij de laatste vier in de Champions League geschaard. In eigen huis werd er met 4-2 gewonnen van Atlético Madrid, wat voldoende was om de 2-1 uitnederlaag van vorige week weg te poetsen.

    Lees meer

  • Borrusia Dortmund naar halve finales Champions League na ijzersterke comeback tegen Atlético Madrid

    16-04-2024 22:53 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (21)

    Borussia Dortmund heeft zich dinsdagavond na een knotsgekke return bij de laatste vier in de Champions League geschaard. In eigen huis werd er met 4-2 gewonnen van Atlético Madrid, wat voldoende was om de 2-1 uitnederlaag van vorige week weg te poetsen.

    Lees meer

  • Tweede Kamer wil op termijn af van adoptie kind uit buitenland

    16-04-2024 22:36 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (22)

    Adoptie van kinderen uit het buitenland moet op termijn niet meer plaatsvinden, vindt de Tweede Kamer. Een voorstel van de SP hiertoe haalde dinsdag een meerderheid. De motie verzoekt het kabinet om met een nieuw plan te komen waarin de zogeheten interlandelijke adoptie ‘op zorgvuldige wijze’ wordt afgebouwd.

    Lees meer

  • LIVE Champions League | Emoties lopen hoog op bij tiental Barça: PSG draait boel helemaal om

    16-04-2024 22:35 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (23)

    Volg hieronder FC Barcelona - Paris Saint-Germain, de tweede wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League nadat de eerste wedstrijd in 2-3 eindigde voor Frenkie de Jong en consorten. Volg hier Borussia Dortmund - Atlético Madrid.

    Lees meer

  • LIVE Champions League | Dwingt Atlético in slotfase verlenging af tegen opgeleefd Dortmund?

    16-04-2024 22:31 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (24)

    Met een doelpunt in de slotfase zorgde Sébastien Haller er vorige week voor dat het verschil in de heenwedstrijd bij Atlético Madrid (2-1) ‘maar’ één doelpunt was en Borussia Dortmund dus nog leeft. Kunnen de Duitsers het klusje voor de Gelbe Wand klaren en doorstoten tot de halve finales van de Champions League? Tegen het einde van de wedstrijd staat het 4-2 voor Dortmund en zijn de Duitsers virtueel door. Volg de ontwikkelingen vanuit Duitsland in ons li

    Lees meer

  • LIVE Champions League | PSG draait het om met rake penalty Mbappé, emoties bij Barça lopen hoog op

    16-04-2024 22:26 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (25)

    Volg hieronder FC Barcelona - Paris Saint-Germain, de tweede wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League nadat de eerste wedstrijd in 2-3 eindigde voor Frenkie de Jong en consorten. Volg hier Borussia Dortmund - Atlético Madrid.

    Lees meer

  • Groninger gasveld gaat echt dicht: Eerste Kamer stemt voor wet die sluiting regelt

    16-04-2024 22:26 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (26)

    De Eerste Kamer heeft voor de wet gestemd die regelt dat het Groningengasveld definitief dichtgaat. Behalve JA21, Forum voor Democratie en 50PLUS stemde de voltallige senaat voor de historische wet. Deze maakt officieel een einde aan decennia aan gaswinning die de Nederlandse economie veel opleverde, maar ook voor veel problemen zorgde in de regio.

    Lees meer

  • Groningenveld gaat echt dicht: Eerste Kamer stemt voor wet

    16-04-2024 22:26 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (27)

    De Eerste Kamer heeft voor de wet gestemd die regelt dat het Groningengasveld definitief dichtgaat. Behalve JA21, Forum voor Democratie en 50PLUS stemde de voltallige senaat voor de historische wet.

    Lees meer

  • Kees van der Spek pakt oplichter aan die Rob Geus' foto gebruikt

    16-04-2024 22:05 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (28)

    Kees van der Spek heeft een Britse oplichter aangepakt die een 76-jarige Zwitserse vrouw 70.000 euro afhandig had gemaakt. Dat liet de misdaadverslaggever dinsdag zien in het RTL5-programma Oplichters Aangepakt. De oplichter gebruikte op een datingapp waar hij ouderen benaderde de foto van de Nederlandse presentator Rob Geus.

    Lees meer

  • Sherida Spitse schiet Ajax Vrouwen naar bekerfinale na intense Klassieker tegen Feyenoord

    16-04-2024 22:04 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (29)

    Suzanne Bakker mag hoop blijven houden op een prijs in haar laatste seizoen als coach van de Ajax Vrouwen. De Amsterdammers plaatsten zich dinsdagavond voor de finale van de TOTO KNVB-beker door in de Klassieker een zwaarbevochten overwinning te boeken op Feyenoord: de Rotterdammers werden in de verlenging met 2-1 verslagen.

    Lees meer

  • LIVE Champions League | Dortmund virtueel door naar halve finales: wat kan Atlético in tweede helft?

    16-04-2024 22:00 via gelderlander.nl

    Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (30)

    Met een doelpunt in de slotfase zorgde Sébastien Haller er vorige week voor dat het verschil in de heenwedstrijd bij Atlético Madrid (2-1) ‘maar’ één doelpunt was en Borussia Dortmund dus nog leeft. Kunnen de Duitsers het klusje voor de Gelbe Wand klaren en doorstoten tot de halve finales van de Champions League? Donyell Malen is er niet bij, net als Haller. Je volgt het duel hier live!

    Lees meer

  • Dit zijn de vijf mooiste zeges van NEC: ‘Die ontlading, al dat geluk, mooi om te zien en er deel van uit te maken’ - Ede nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Jonah Leffler

    Last Updated:

    Views: 6015

    Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Jonah Leffler

    Birthday: 1997-10-27

    Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

    Phone: +2611128251586

    Job: Mining Supervisor

    Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

    Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.